Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. január 22., kedd

Oroszországban büntetni fogják a...

...homoszexuálisok propagandáját !
Az oroszok szerint az egyneműek kapcsolatának reklámozása árt a fiatalok normális fejlődésének .
 [Ha belegondolunk teljesen jogos. Hiszen miért kell reklámot csinálni azért, mert valaki a saját neméhez vonzódik?Persze Magyarországon ilyet nem lehetne ki sem mondani, mert nekünk a nyugatot kell majmolni... ebben is! (..a szerk)]



A jogszabály - amelynek elfogadását a Kreml és az orosz ortodox egyház szorgalmazta - kimondja, hogy egész Oroszországban jogellenes a homoszexuális, leszbikus, biszexuális és transznemű propaganda. A törvény alapján tilos lesz minden olyan nyilvános rendezvény, amelyen kiállnak azok jogai mellett. Szentpéterváron és más orosz városokban már 2006 óta érvényben vannak hasonló helyi rendeletek.
Tizenhatezer dollárig terjedő pénzbüntetéssel sújthatják a homoszexuális propagandát Oroszországban, miután a duma várhatóan még januárban elfogadja az erről szóló törvényt.
Az új orosz jogszabály része annak az igyekezetnek, amellyel a Kreml és az orotodox egyház próbálja előtérbe helyezni a hagyományos orosz értékeket, amelyek szemben állnak a nyugati liberális értékekkel. Az elmúlt hónapokban több hasonló törvényt fogadtak el az orosz ifjúság védelmében. Betiltottak többek között bizonyos internetes tartalmakat és nyomtatott kiadványokat, amelyek a hivatalos szervek megítélése szerint szélsőségesek vagy nem valók a fiatal közönségnek.
Forrás: internet
Szerk;Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.