Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 14., kedd

Vajon hová vezet ez az út... ?

Kommentár nélkül
2012. 08. 11



És a folytatás.. 
2012.08.13

3 megjegyzés:

  1. Igen, bár hogy elveszik a "gyerekek" a kicsiktől a pénzt és az étel az felkavaró sérül a kicsik morális és szociális tartása.
    Az hogy az egyház majd megoldja az Aroma kérdést kétes. Messzebb van a baj ezen az ima nem segít.
    SAJNOS

    VálaszTörlés
  2. Egy "Nádudvari" őslakos2012. augusztus 15. 9:34

    Bizony itt már az ima nem segít!!

    Eddig is voltak az iskolában beilleszkedni nem tudó elemek, de azt a pedagógusok és a szülők még tudták kezelni, aztán az elmúlt évben már annyira megszaporodtak az erőszakos cselekmények, hogy ez az állapot már tarthatatlanná vált. Köszönhető ez annak, hogy a tavalyi évben 40 cigány családot telepítettek be a városba.
    Elképesztő, hogy egy szülő sem meri kimondni, cigányokról van szó, és a riportban a szülő még a gyerekét csitítja, akiben még megvan az igazság szeretete, meg a természetes, normális gondolkodás csírája!

    Gondolom a polgármestert itt is megfizették,és azért van a cigányok mellet,-ami persze nem bizonyítható. Szépen meg rakták a zsebeit. Máshol is így van ám!! Nem hiába gazdagszanak meg a falusi -kisvárosi- polgármesterek egy egy ciklus alatt. Ha az emberek nem félnének (de sajnos meg vannak félemlítve) jobban ki mernének állni a gyerekeikért tán el érnének valamit!

    VálaszTörlés
  3. Milyen érdekes a világ,Hajdúsámsonban a HIT gyüli (egyház?) ellen tüntetnek. Nádudvaron meg azt szeretnék,hogy az egyház vegye át az iskolát de úgy tudom az okok egészen mások.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.