Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. augusztus 20., hétfő

2012 Augusztus 20

 kép:MTI
A Himnusz hangjaira Magyarország lobogójának ünnepélyes felvonásával kezdődött meg hétfőn Budapesten, a Kossuth Lajos téren az augusztus 20-ai központi állami ünnepség. Orbán Viktor nem volt jelen.
 A katonai tiszteletadással rendezett ünnepségen részt vett Áder János köztársasági elnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Hende Csaba honvédelmi miniszter és Pintér Sándor belügyminiszter.
A zászlófelvonáson jelen voltak a diplomáciai testület és az egyházak képviselői, valamint több politikus is, Orbán Viktor miniszterelnök azonban nem.
Délelőtt 11 órakor a Parlament kupolatermében a köztársasági elnök átadja az állami kitüntetéseket, a Magyar Érdemrend nagykeresztjét, középkeresztjét a csillaggal és középkeresztjét. A ceremónián – a hírek szerint részt vesz Orbán Viktor és Kövér László házelnök is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.