Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 23., szerda

Keresztessel vígasztalódik Baricz...

...vagy fordítva? Az énekesnő és korábbi mentoráltja is egy szakításon van túl. 
Lehet, hogy egymást vigasztalják?

 Kapcsolatuk már hónapokkal ezelőtt is nagyon szoros volt. Ildikó – Baricz X-faktorból való kiesését követően –  tárt karokkal (?) várta otthonába a fiatal fiút, felajánlotta neki: költözzön hozzá, amíg nem talál megfelelő albérletet. De lelkileg is támogatták egymást a bajban, Ildikó (47) többször is bevallotta, a Gergővel (21) való beszélgetések sokat segítettem neki magánéleti problémáin.
Testbeszédük pedig ugyancsak arról árulkodik, mintha „keresztanya" és „keresztfia" kapcsolatnál több lenne közöttük. Elnézve őket, azt gondolhatnánk, hogy a korkülönbség ellenére ők ketten egy nagyon boldog párt alkotnak, akik egyetlen pillanatot sem bírnak egymás nélkül. Ráadásul mindketten egy szakításon vannak túl: Keresztes 25 év után külön költözött Kicska Lászlótól, míg Baricz a napokban lépett külön utakra Kováts Verával, akivel az X-Faktorban melegedett össze.

 – Nincs ebben semmi különös, valakit a keresztanyja cirkuszba visz, valakit meg bulikba. Az én „keresztanyám" ilyen helyekre hordoz engem, aminek én nagyon örülök – mondta a Blikknek Baricz.
– Tisztában vagyunk azzal, hogy amint bármi félreérthetőt tennénk, azonnal a fotósok kereszttüzébe kerülnénk – folytatta Ildikó, aki ennek ellenére hagyja, hogy Baricz átkarolja vagy a derekát fogdossa, sőt viszonozza is a folyamatos érintéseket...





 Blikk-információ

1 megjegyzés:

  1. A karrierért mindent!
    Ez lehet Baricz szállóigéje. Érezte a személye iránti ellenszenvet, tudta hangi adottságainak hiányait, így jól jött Vera szerelme,amit 1 percig sem viszonzott, csak kihasznált. Aztán látta, hogy nem tud a lány "hátára felülni", sőt talán miatta csökkent Vera népszerűsége is, így a "mór megtette kötelességét, a mór mehet" elvet használva lecserélte a lányt Keresztesre, aki házasságának válsága miatti bódulatában nem látja fától az erdőt, nevezetesen azt, hogy most ő is ki lesz használva "Baricz Törtető Gergely" által.
    Már rég haza kellett volna zavarni a srácot, van itthon is épp elég tehetségtelen celeb!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.