Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. május 30., szerda

Botrány Hajdúsámsonban !

Fotó:HAON

Hajdúsámson – Botrányba fulladt a hajdúsámsoni önkormányzat szerdai ülése, miután a képviselők 7-4 arányban egy tartózkodás mellett megszavazták, hogy átadják a település egyetlen általános iskolájának fenntartását a Hit Gyülekezetének !!

"Süljön ki a szemetek, miért kell a mi gyerekeinket deportálnia a településről és az ateisták hová menjenek? Szégyellem, hogy sámsoni vagyok!” – vetette oda indulatosan a testület tagjainak Szabóné Gyöngyi, akinek a kislánya szintén a most egyházi kezelésbe adott iskolába jár.

                                   Frissítve!

A képviselők döntöttek arról is, hogy az óvoda továbbra is önkormányzati fenntartásban marad !

A szavazásról a videó teljes tartalma megtekinthető ITT
Forrás:HAON/YOU TUBE

1 megjegyzés:

  1. Kálló Gyuláné Anna2012. május 31. 10:13

    Elhatároztam hogy ahol tudom "népszerűsítem" Önöket!Elképesztő,hogy Önök képviselnek minket!

    Kis városunk polgármestere szerint szükségük van a gyerekeknek az egyházi iskolára,hogy megtanulják a tiszteletet és hogy a becsületes életre készítse fel ez az iskola a jövő nemzedékét.És elnéztem ma önöket,és csak ürességet éreztem.ÖNÖK NEM TUDNAK SEMMIT!!!!!!Remélem egyikük sem képzeli hogy magukról példát kéne venni!!!!!!!!
    Maguk méltatlanok arra mint EMBEREK, hogy a nevüket egyáltalán megjegyezzék a hajdúsámsoni lakosok,de főként a gyerekek.
    Igen,a gyerekek eltudnak menni állami iskolába,így is felnőnek. Így is becsületesek lesznek.Butaság azt gondolni,hogy azért mert átadták a Hit Gyülekezetnek erkölcsösebb fiatal lesz belőlük.A gyerekek a nagybetűs élethez elsősorban otthonról hozzák a kis csomagot.Nem ismerem önöket,de az önök gyerekei büszkék lesznek vajon önökre?Ez a mai döntés mindannyiunk életére ki fog hatni,az övékre is.Önöket nem érdekelte semmilyen vélemény vagy törvény.Ezért nehogy már egy törvényt nem tisztelő érdekcsoport mondja meg mire van szüksége a gyerekeknek.Ha lennének kedvesek és néha leereszkednének közénk,és kérdeznének, meglepődnének hogy értelmes emberek vagyunk,véleménnyel.Csak meg kell kérdezni.De önök nem kérdeztek.Kijelentettek,sőt parancsoltak.
    Ez biztosan így van rendjén önöknél.
    Csak sajnálom önöket, már nem is haragszom.Az élet nem áll meg,ezt ne feledjék,és az emberek szemébe bele kell nézni nap mint nap.
    A nevemet azért írtam le,mert vállalom a véleményem,nyíltan,mindenki előtt.
    Rájöttem,hogy nem szégyenlem azt,hogy hajdúsámsoni vagyok,de azt már szégyellem,hogy önök annak vallják magukat,és nem azért amit tettek,hanem azért amilyen módon!

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.