Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2012. január 22., vasárnap

"Vigyázz !" Újfajta "nemhiába született" trükk !

 SOHA NE DOBD KI A BLOKKOT A BEVÁSÁRLÓ KÖZPONT SZEMETESÉBE!!
  
Újfajta "barna ember" bűnözői trükk!





"Megtörtént eset, szerencsére jól végződött, de csak a véletlen műve! Történt hogy egy ismerős, vásárolt kis városunk TESCO-jában. Megtöltötte a kocsit, kivárta a sorát, fizetett, majd a blokk ellenőrzése után, galacsinná gyűrve az első kukába dobta azt. 
Ekkor jött a barna ember, és kikukázta a blokkot a szemetesből. Beszaladt a biztonsági szolgálatra, a blokkot lobogtatva, miszerint az ismerős az Ő általa vásárolt árut lopja éppen és pakolja a kocsijába. Az őr rendőrt hívott. Az ismerősnek bizonygatni kellett, hogy a barna akarja meglopni őt és igen is itt Ő az áldozat, de mivel a barnánál volt a blokk így nem igazán tudott mit tenni. Aztán a tételes átnézésnél, ami ott a parkolóban volt, jött az isteni szikra! Az ismerős szólt a rendőrnek, hogy megmutatná a blokkon szereplő "kártyás" fizetési igazoláshoz tartozó bankkártyát. Természetesen ekkor a barna felkapta a nyúlcipőt. 
A tanulság: SOHA NE DOBD KI A BLOKKODAT NYILVÁNOSAN! HA MÉGIS, AKKOR A VÁSÁRLÁS HELYÉTŐL MINÉL MESSZEBB, ATOMMAL MEGSEMMISÍTVE, MERT A NEMLÉTEZŐ BARNA-BŰNÖZÉS A SZEMETED ALAPJÁN IS UTOL ÉR!"

Eredeti cikk itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.