Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. december 14., szerda

VV Verát egy életre kinyírja...

Nem lesz sokáig maradása Attiláék között az érzékeny lelkű lánynak, akit a kinti világban is meghurcolnak pornós múltja miatt.

A pokróc stílusának köszönhetően az alfahímek rászálltak Verára: a vérét akarják. Péter és Attila megfogadta, hogy addig szekálják, amíg magától ki nem menekül a villából. Meg van rá az okuk is: a lány viselkedése ugyanis egyre agresszívabb és kötekedőbb.Nem egy nyuszika. Képtelen kordában tartani az indulatait, a bokszgála után fröcsögve zúdította Attilára és Péterre a szitkait. 
"– Nagyon húzzad meg magad, apukám. Egy gerinctelen, hazudozó, aljas kis patkány vagy –mondta Péternek, de Attila is megkapta a magáét: – Te egy senki vagy. Te nem vagy itt felsőbbrendű senkinél, te, hülyegyerek! A példátlanul durva kirohanásra a reakció sem maradt el: – Azt, hogy büdös vagy, tudjuk. Majd ha kimegyünk, azt is meg fogjuk tudni, hogy egy k..va vagy – szúrta oda Attila a lánynak, mintha jól tudta volna, hogy éppen a napokban került nyilvánosságra"...Tovább itt 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.