Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2011. november 30., szerda

Dubajban landolnak a sikkasztott magyar milliárdok.

Tehetetlen a rendőrség azokkal szemben, akiket több százmilliós vagy akár milliárdos ügyekben ítélt el a bíróság, de az általuk sikkasztott vagy kicsalt pénz soha nem került elő. Vagyonuk arab vagy dél-amerikai bankokban landol.
"Csak le kell ülnöm azt a pár évet…! Ezt gondolják, gondolhatják azok a több százmilliós vagy akár milliárdos sikkasztásért, hűtlen kezelésért vagy csalásért perbe fogott bűnözők, akik hihetetlen vagyonokat halmoztak fel, majd még a nevükhöz vagy az általuk képviselt céghez kapcsolódó botrány kirobbanása előtt biztonságba helyezték a pénzt. Megfelelő közvetítők segítségével akár milliárdos vagyonokat is el lehet helyezni arab országok bankjaiban vagy dél-amerikai offshore bankszámlán. Hiteles forrásból szerzett információnk szerint – az utóbbi években egyre inkább megbízhatónak tartott – szingapúri, dubaji, szaúdi pénzintézetekben helyezik el az illegálisan szerzett millióikat a honi fehérgalléros bűnözők.." Tovább itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.