Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2013. május 29., szerda

Egy olvasói kérés...

"Üdvözlöm a Sámsonkerti Magazin szerkesztőit valamint Sámsonkerti embereket.
Őszintén megmondom,hogy bár szoktam olvasgatni a magazint  nem volt szándékomban írni Önöknek,mivel én nem vagyok kerti lakos,de egy kicsit fel vagyok háborodva és mindenképpen szeretném nyilvánosságra hozni azt a nemtörődömséget vagy nem is tudom minek nevezzem a magatartást amit a Hajdúsámsoni Polgármesteri Hivataltól kaptam-vagy inkább-nem kaptam.
Szeretném ha megosztanák ezt a levelet-bízom benne hogy ez nem okoz gondot Önöknek,- amit kb. hat hete küldtem előljáróinknak,de azóta sem kaptam rá választ,vagy legalább egy köszönömöt,már csak esetleg a látszat kedvéért is! Mert ugye remélhetőleg nem csak négy évenként fontos a lakosság véleménye! Vagy csak én vagyok ennyire naiv?
Köszönettel; B.L."

És íme a levél;
"T.Polgármester úr, T.Hivatal.
Örömmel látom,hogy kis városunk honlapja megújulva ismét elérhető a világhálón.Ezért gratuláció és köszönet minden közreműködőnek,akik ezt lehetővé tették.
Az oldal megjelenése,olvashatósága,logikus felépítése,egyszerűsége miatt -az internetezéshez kevésbé hozzáértő emberek részére is-könnyen kezelhető,tehát a célnak megfelelő.
Egyetlen hiányosságot találok benne,mivel gondolom az oldal elsődleges célja a lakosság tájékoztatása,hogy nincs benne semmilyen visszajelzési lehetőség az emberek részéről,gondolok itt egy vendégkönyvre,vagy bárminek nevezhető-esetleg fórum oldalra,mint ahogy a régi oldalon is volt,mert így szerintem a tájékoztatás teljesen egyoldalú.
Köszönöm hogy elolvasták a levelemet.
Üdvözlettel és további sikeres munkát kívánva: B.L."
Megosztotta;Körtvélyesy V.